Інтерв'ю гравців, тренерів - 16-07-2012, 10:07 - sasa 164

Олексій Курилов: \”Хочу щоб \”Шахтар\” мене купив і віддав в оренду \”Ворсклі\”

Олексій Курилов: \”Хочу щоб \”Шахтар\” мене купив і віддав в оренду \”Ворсклі\”

В ексклюзивному інтерв\’ю сайту vpoltave.pl.ua гравець полтавської «Ворскли» назвав інформацію про його перехід в «Шахтар», опубліковану багатьма виданнями, перекрученою.

– Як керівництво «Ворскли» відреагувало на Ваше останнє інтерв\’ю?
– По-перше, суть моїх висловлювань була кілька раз перекручена багатьма виданнями, вони трактували те, що я сказав, по-своєму. По-друге, моєю метою було зовсім не створити конфлікту з керівництвом клубу, а донести до нього мою позицію. У багатьох склалося враження, що «Ворскла» для мене нічого не варта, але це не так. Я готовий боротися за цю команду. Але мені потрібні гарантії в завтрашньому дні. Тому оптимальний вихід з цієї ситуації був би в підписанні контракту з «Шахтарем» і моє подальше перебування в «Ворсклі» на правах оренди. Такий варіант влаштує всі три сторони: «Шахтар», «Ворсклу» і мене. Бути в оренді у полтавців і приносити користь команді я готовий стільки, скільки буде потрібно. Я не хочу, щоб хтось думав або дорікав в тому, що я йду в «Шахтар», щоб гріти лавку або йти в даний момент в оренду до Павлова. Я хочу перейти в цей клуб, тому що це завжди була, є і буде моя мета, моя мрія. Я хочу грати у футбол, розвиватися і вдосконалювати себе, а не з\’ясовувати стосунки з клубом і конфліктувати через перекручену інформацію.

– Що зараз говорить керівництво «Ворскли» стосовно Вашого можливого переходу в «Шахтар»?
– Керівництво обіцяє, що відпустить мене взимку. Але я не впевнений, чи збереже «Шахтар» до мене інтерес до зими, і чи відпустять мене взимку взагалі. Також зараз відбувається з Безусом: його обіцяли відпустити влітку, але він досі в команді. Я думаю, якби керівництво клубу переглянув умови контракту, захотіли б зацікавити мене, я би розглянув їх пропозицію.

 

– Тобто ви готові і далі грати за біло-зелених?
– Звичайно ж. Але, коли у мене зараз є такий шанс, а він може бути раз в житті, я не можу їм не скористатися. Я розумію і керівництво, і тренера «Ворскли» – зараз команда зазнає такі різкі зміни і не можна, щоб вона вилетіла в Першу лігу. Якщо б «Ворскла» взяла мене в оренду у «Шахтаря», я би зміг докласти максимум зусиль, щоб допомогти клубу. А на зборах взимку я зміг би довести Луческу, що я гравець донецького «Шахтаря», або продовжити оренду в Полтаві. Мені не подобається те, що зараз багато чуток, перекрученої інформації. Кажуть, що я не підійшов «Шахтарю» і тепер прошусь туди, а мене і за мільйон не беруть. Ці всі інтриги ні до чого на даний момент. Тим більше   будь-який гравець Прем\’єр-ліги не відмовився б від пропозиції донецького «Шахтаря».

– Що думаєте про гру з «Кривбасом»?
– Такий початок сезону вже став традиційним для «Ворскли» протягом вже 3-4 років. Це означає, що в чемпіонаті все буде успішно. Ну і взагалі по першій грі рано робити якісь висновки.

Погода